Tarieven

Goede vertalingen zijn tegenwoordig van groot belang. Als u een meertalig of internationaal bedrijf hebt, dan wordt een goede communicatie zeer gewaardeerd. Of stel: u verhuist naar het buitenland en van alle documenten in de andere taal kunt u geen kaas maken. Blokland Vertalingen kan hierbij helpen.

Blokland Vertalingen hanteert een vast woordtarief, maar omdat elke vertaling en revisie anders is, wordt er ook naar andere zaken gekeken dan alleen het aantal woorden.

Denk maar aan de specialisatie van de tekst: dit kan een juridisch of economisch document zijn, zoals contracten en jaarverslagen, of zelfs medisch en technisch waarbij meer opzoekwerk nodig is.

Bij spoedopdrachten wordt een extra toeslag verrekend, afhankelijk van de beschikbaarheid. Een spoedopdracht betekent dat een een vertaling meer dan 2.000 woorden bevat en binnen 24 uur geleverd moet worden.

Dus: de tarieven kunnen erg uiteenlopen. We helpen u graag en passen alleen een tarief toe die echt past bij uw vertaalproject. Hiervoor hoeft u alleen maar het te vertalen document(en) te sturen naar: info@bloklandvertalingen.com en dan stellen we u vrijblijvend een offerte op!